39.36€

Pokerin teoria (The Theory of Poker) -kirja (Suomi)
[book]

Pokerin teoria (The Theory of Poker) -kirja (Suomi)
NYT VARASTOSSA !

Pokeriammattilainen opettaa sinua ajattelemaan ammattilaisen tavoin!

Miljoonille pokerin pelaajille, jotka tuntevat pelin perusteet, mutta jotka eivät täysin ymmärrä taidokkaan pelaamisen logiikkaa ja periaatteita, on nyt tarjolla kattava opas, joka opettaa lukijaa ajattelemaan pokeriammattilaisen tavoin. Tämä kirjan sanotaan olevan paras pokerista koskaan tehty kirja.

Pokerin teoria vie lukijan maailman parhaiden pokerin pelaajien päiden sisään. Kirja kertoo kaikki olennaiset tekijät, jotka sinun tulee huomioida kussakin tilanteessa, ennen kuin päätät mitä teet. Se käsittelee pokerin pelaamisen yleisiä teorioita ja käsitteitä, jotka pätevät lähes jokaiseen pokerin muunnelmaan, ja kuvailee kokeneiden pokerin pelaajien ajatusprosesseja. Kirja analysoi esimerkkijakojen avulla pokerijaon jokaista osatekijää alkupanosten rakenteesta viimeisen kortin jälkeiseen pelaamiseen sellaisissa peleissä kuin viiden kortin ostopokeri, seitsemän kortin avopokeri, hold'em, ostopokerin lowball-versio ja razz eli seitsemän kortin lowball. Kirja sisältää myös pelien perussäännöt ja pokerisanaston.

• Bluffaaminen ja semibluffaaminen
• Harhauttamisen arvo
• Ilmainen kortti
• Pelaaminen hitaasti
• Asema
• Käsien lukeminen
• Paljon muuta
Tuotearviot

Asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän tuotteen, ovat ostaneet myös seuraavia tuotteita, jotka saattavat kiinnostaa myös Sinua
Pokeri - supersysteemi
Pokeri - supersysteemi
Doyle Brunson's Online Poker -kirja
Doyle Brunson's Online Poker -kirja
Pokeritaso, Oval
Pokeritaso, Oval
Copag "100 vuotta" tuplapakka metallirasia
Copag "100 vuotta" tuplapakka metallirasia
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi haluamasi tuotteet.
Tarkennettu haku
0 tuotetta
Nordicbet