Etusivu Pokeri-illat Ravintoloille

Ravintoloille

Järjestämme pelaajille ilmaisia viikoittaisia Texas Hold’em pokeri-iltoja. Toimimme ympäri Suomen. Tarjoamme ravintoloille viikottaista peli-iltaa, josta kuukauden paras pääsee kauden päättävään Valttikortin Superfinaaliin, joka on kaikkien ravintoloiden ja kaupunkien yhteinen tapahtuma. Finaalissa palkintoina on esimerkiksi pokeriturnausmatkoja, ulkomaanmatkoja ja pokerituotteita. Finaalin palkintojen arvo on useita tuhansia euroja!

Pokerissahan palkinnoksi oluen ja muiden mietojen alkoholijuomien antaminen on kiellettyä ja siksi me annamme osakilpailujen palkinnoiksi pokerituotteita. Pelaajat voivat myös kerätä ostopisteitä, joilla voi hankkia parempia palkintoja keräämällä enemmän pisteitä!

Peli kestää kerrallaan 2,5 - 3 tuntia ja pelinähän on tietenkin Suomessakin valtavasti suosiota saavuttanut Texas Hold'em. Viikottaiseen peli-iltaan pääsee osallistumaan kerrallaan yleensä noin 25 pelaajaa.

Tarjoamme ravintoloille myös mahdollisuutta ostaa erittäin edullisesti omaksi pokeripöytää sillä se helpottaa vetäjän siirtymistä paikasta toiseen ja mahdollistaa ravintolan asiakkaille tyylikkään pelipaikan myös peli-iltojen ulkopuolella. Pöytä on taittuvien jalkojen ansiosta helppo myös varastoida.

Haluatko ravintolaasi suositut peli-illat?

Soita Herman Suovaaralle 040-516 1175 ja keskustele lisää.Asiakasravintolamme löytävät materiaalia mainontaan ja peli-iltoja varten kirjautumalla sisään. Soita 040-5161175, ja kysy salasanaa jollet sitä tiedä!
Kirjautumisen jälkeen vasempaan palkkiin ilmestyy Materiaalit-linkki!